Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.
Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Foto:

Vrijheidsmuseum op zoek naar personeel

Algemeen

GROESBEEK - Het Vrijheidsmuseum in Groesbeek is een historisch-educatief museum dat voor jong en oud het veelzijdige en actuele verhaal vertelt van Oorlog en Vrijheid zonder Grenzen. 

Het museum beheert ook het Infocentrum WO2 Nijmegen. Dit centrum geeft bezoekers aan het Rijk van Nijmegen een introductie op de historische verhalen die de regio te bieden heeft als het gaat om de Tweede Wereldoorlog.

Er zijn op dit moment twee betaalde functies vacant: medewerker groepsreserveringen en coördinator Educatie, beide voor 4 dagen (32 uur) per week. 

De eerste draagt zorg voor klanten die in groepsverband het Vrijheidsmuseum bezoeken. De medewerker is in staat om de interactie met de klant op een vriendelijke wijze uit te voeren en is verantwoordelijk voor de roostering en planning van groepsbezoeken. 

De tweede zet de koers uit van het educatieprogramma van het Vrijheidsmuseum en het Infocentrum WO2 Nijmegen. De coördinator ontwikkelt en organiseert begrijpelijke en aantrekkelijke programma’s voor het onderwijs, zoals rondleidingen, presentaties, lessen, workshops en speciale kinderevenementen.

Geïnteresseerd in deze prachtbanen op een fijne werkplek? Kijk voor de uitgebreide vacatureteksten op www.vrijheidsmuseum.nl Solliciteren kan tot en met donderdag 14 maart 2024.