Scott.
Scott.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Deze knappe gozer luistert naar de naam Scott.

Scott is een gecastreerde Labrador reu van 6 jaar oud, die erg actief is en dus ook een actief baasje/gezin zoekt.

Hij is een ontzettende lieve, aanhankelijke allemansvriend, die dol is op spelen en ook heel leergierig is. Wanneer er bezoek komt, is Scott erg uitbundig en druk. Hij weet dan niet van ophouden en krijgt het liefst alle aandacht van iedereen.

Scott is een ster in het slopen van hondenspeelgoed, maar ook zijn mand moet er regelmatig aan geloven. Aan de lijn lopen wordt als een uitdaging ervaren aangezien hij bij langslopende honden enthousiast gaat blaffen en trekken aan de riem.

Gezien Scott bruist van de energie en hij deze op dit moment niet goed kwijt kan, zijn we echt op zoek naar een plek bij mensen die voldoende tijd voor hem hebben en er ook met grote regelmaat op uit gaan met hem. Scott krijgt medicatie in verband met een allergie en dit is hiermee goed onder controle.

De huidige baasjes van Scott hebben te weinig tijd en aandacht voor hem, waardoor Scott vervelend wordt qua gedrag en dingen gaat slopen. De verwachting is dat als hij op een plek komt waar hij zijn energie goed kwijt kan én waar hij de aandacht krijgt die hij nodig heeft, hij ook meer tot rust zal komen in zijn gedrag.

Ben je benieuwd of Scott bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.