Jack.
Jack.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Voor Jack wordt er met spoed uitgekeken naar een nieuw huis, of naar een plek waar hij langdurig kan worden opgevangen.

Jack is een intacte Rottweiler reu van 6 jaar oud, die dol is op spelen met een voetbal of flostouw en die geniet van een fijne wandeling met zijn baasje(s).

Hij luistert heel goed, trekt niet aan de riem en reageert keurig op de commando’s die hem worden gegeven bij het passeren van auto’s en fietsers.

Jack is een ontzettende lieve, loyale en trouwe kerel, die het beste functioneert op ritme en regelmaat in het dagelijks leven. Hij zou eventueel geplaatst kunnen worden bij een stabiele teef, maar bij een reu zou geen succes zijn (Jack kan zich bazig opstellen naar reuen toe).

Het is niet bekend hoe Jack met kinderen is en daarom wordt hij niet herplaatst bij jonge kinderen. Kinderen vanaf een leeftijd van 16-18 of ouder zal prima gaan.

Jack woont momenteel op een boerderij samen met nog twee andere honden. Helaas gaan ze niet goed samen en worden de honden nu gescheiden gehouden. Wegens omstandigheden is de boerderij verkocht en kunnen de honden niet mee verhuizen. Hierdoor dreigt Jack tussen wal en schip te vallen en naar het asiel brengen is absoluut geen oplossing.

Wie kan deze lieve trouwe knul die gouden mand bieden, óf hem langdurig opvangen tot er een definitief thuis is gevonden?

Ben je benieuwd of Jack bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.