Buster.
Buster. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - De energieke jongeman heet Buster en is 2 jaar oud.

Hij is een ontzettend lieve en aanhankelijke hond, die bruist van de energie. Buster is dol op zijn baasjes en kruipt er het liefst bij op schoot. Ondanks dat Buster een sociale hond is, kan hij ook erg onzeker zijn. Zo vindt hij sommige geluiden nog spannend en vindt hij vuurwerk niet leuk.

Hem samen met de andere hond (die ook in hetzelfde gezin woont) uitlaten is nogal een uitdaging, gezien ze elkaar dan opjutten en Buster zich laat horen door middel van blaffen en janken. Ook kan hij zich dominant opstellen naar de andere hond in het gezin. Deze stuiterbal is ook erg dol op spelen en sloopt zijn speelgoed vakkundig tijdens het spel. Verder is Buster erg lief voor kinderen, luistert hij goed en is hij een echte allemansvriend.

Buster zijn snoetje staat een beetje scheef (al sinds de geboorte), maar hier heeft hij geen hinder van. Hij is chemisch gecastreerd, is keurig gechipt en gevaccineerd en verkeert in goede gezondheid.

Buster zou het beste passen bij een baasje of gezin, die voldoende tijd, liefde en aandacht voor hem heeft. Ook is het van belang dat hij voldoende beweging krijgt, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan. Wie heeft er een warme mand klaarstaan voor deze ontzettende leuke en lieve kerel?

Ben je benieuwd of Buster bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.