Dagni.
Dagni.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Voor deze grote knappe dame Dagni (5) wordt er uitgekeken naar een fijne plek buitenaf met een ruime tuin/erf/afgesloten terrein waar ze heerlijk van het buitenleven kan genieten.

Dagni komt oorspronkelijk uit Bulgarije (kruising Karakachan) en is met haar schofthoogte van 63 centimeter en gewicht van 46,1 kilo een flinke hond te noemen.

Dagni is een echte levensgenieter, vrolijk, lomp en altijd in voor een lolletje. Ze is gek op kinderen, maar ook erg onbehouwen. Ze zou kleine kinderen dus zo omver lopen en daarom zijn we op zoek naar een thuis zonder kinderen. Dagni is erg sociaal naar mensen toe en laat zich ook door iedereen aaien. Echt waaks is ze niet, behalve als ze de boel echt niet vertrouwd. Met andere honden kan ze niet zo goed overweg en katten vindt ze echt niet leuk. Er wordt uitgekeken naar een plek waar geen andere huisdieren wonen.

Ook is Dagni niet een hond om aan de riem uit te laten, gezien ze zo groot is en behoorlijk trekt. Daarom wordt er gezocht naar een plek waar ze binnen mag wonen, maar ook de gelegenheid en ruimte heeft om naar buiten te kunnen gaan.

Ben je benieuwd of Dagni bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding