Gijs (links).
Gijs (links). Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Voor de knappe stoere Rottweiler Gijs zijn we op zoek naar een ervaren baasje.

Gijs is een gecastreerde reu van bijna 2 jaar oud, die veel behoefte heeft aan rust, structuur en regelmaat in zijn leven.

Hij is een lieve, gevoelige en sociale hond, die ook wat onstuimig kan wezen. Spelen doet Gijs erg graag en hij kan goed overweg met andere honden.

Hoewel Gijs is opgegroeid met twee jonge kinderen, vindt hij de onberekenbaarheid van ze erg spannend. Om deze reden plaatsen we Gijs niet in een gezin met jonge kinderen (eventueel oudere kinderen vanaf 15 jaar zal naar verwachting prima gaan). Gijs loopt keurig mee aan de riem, heeft hij twee puppycursussen afgerond en kan hij probleemloos mee in de auto (hij zit dan rustig achterin).

Gijs heeft in het verleden darmproblemen gehad, maar deze zijn (na een lange zoektocht naar de juiste voeding) opgelost. Gezien Gijs veel behoefte heeft aan ruimte en beweging, is het van belang dat zijn nieuwe huis ook een tuin heeft. Gijs verblijft momenteel in de opvang en er wordt met spoed een fijne nieuwe plek voor hem gezocht. Waar staat die gouden mand voor deze ontzettende leuke en lieve kerel?

Ben je benieuwd of Gijs bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.