De synchroonzwemsters van Aqua-Novio’94 en begeleiding.
De synchroonzwemsters van Aqua-Novio’94 en begeleiding. Foto: Aqua-Novio'94

Succes voor Nijmeegse synchroonzwemsters op NK

Algemeen

NIJMEGEN/ZWOLLE - De synchroonzwemsters van Aqua-Novio’94 hebben tijdens de Nederlandse Junioren Kampioenschappen (NJK) een sterke indruk achtergelaten.

Het startschot voor dit toernooi werd gegeven door het technische team van de Nijmeegse ploeg, dat keurig naar een zevende plaats zwom. Daphne Peters en Ilse Dams veroverden de vijfde plaats in het duet terwijl Simone Arts en Marissa Peters een tweede plaats veroverden. Simone wist ook individueel naar een vijfde plek te zwemmen.

De vrije ploeg van Aqua-Novio’94 wist met een uiterst gecoördineerde uitvoering een indrukwekkende derde plaats te bemachtigen. Coach Tess geeft aan trots te zijn: “Dit is het moment waar we met de meiden naar toe trainen, als ze dan ook daadwerkelijk laten zien wat ze kunnen en waar we zo hard voor gewerkt hebben, dan kan je niet anders dan trots zijn!” 

De Nijmeegse zwemvereniging maakt al jarenlang een gestage opmars door. Naast de synchroonzwemmers presteren ook de wedstrijdzwemmers en waterpoloërs op het hoogste nationale niveau.