Foto: Remon de Jong en Peter Marsman (zittend).
Foto: Remon de Jong en Peter Marsman (zittend).

Cliënten in goed overleg naar De Jong Tandprothetische Praktijk Peter Marsman van Tandprothetische Praktijk Dukenburg stopt

Zakelijk

NIJMEGEN – Hoewel enkele cliënten al iets vermoedden, kwam het plotselinge besluit van tandprotheticus Peter Marsman als een totale verrassing. Hij stopt met zijn praktijk en draagt de onderneming over aan collega De Jong Tandprothetische Praktijk. Daar zijn de cliënten verzekerd van dezelfde service en kwaliteit!

Het viel Peter Marsman de laatste maanden steeds zwaarder om zijn beroep te kunnen uitoefenen. Al enige tijd tobde hij met een nekhernia en door zwaardere inspanningen kwam daar de kwelling van een tennisarm bij. Al met al werd het de tandprotheticus duidelijk, dat –wilde hij zijn hoge kwaliteit blijven garanderen- hij een oplossing voor lange termijn moest zorgen. En die vond hij! Peter nam een drastisch besluit: stoppen. Voor zijn cliënten vond hij een waardige oplossing: collega en oud-studiegenoot Remon de Jong van De Jong neemt de praktijk over. Cliënten kunnen al vanaf heden bij deze praktijk aan de Fransestraat 28 in Nijmegen terecht. Afspraak maken kan via 024 3229863.

Peter Marsman: “Het is net als mijn onderneming een kleine praktijk, waar naast service en kwaliteit ook het persoonlijke contact hoog worden gewaardeerd. Cliënten krijgen er de aandacht en kunnen er op elk moment terecht.”

En wat gaat Peter doen? “Ik vertrek naar Panama, een warm land waar de zon heerlijk schijnt. Een broer van mij woont er al en ik ga er onder andere een exportbedrijf van fruit en groenten starten. Want stilzitten, dat is niets voor mij!”
https://www.gebitspraktijk.nl/