Bezoekers bekijken een expositie.
Bezoekers bekijken een expositie. Foto:

Huis van de Nijmeegse Geschiedenis zoekt Huisvrienden

Algemeen

NIJMEGEN - Het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis heet iedereen welkom om de verhalen van de stad en omgeving te ontdekken. “Samen zorgen we dat de verhalen van de stad blijven leven. Helpt u ons bij het in leven houden van verhalen uit Nijmegen? Want dit gaat niet vanzelf. Word Huisvriend en verbindt u op een unieke manier aan de Nijmeegse geschiedenis.” 

“Dankzij uw steun kunnen wij verhalen uit de Nijmeegse Geschiedenis blijven vertellen. Zo houden we het Nijmeegse erfgoed levend voor de toekomst. Anekdotes over het dagelijks leven van Nijmegenaren toen en nu, oude sages en legendes en herinneringen aan bijzondere historische gebeurtenissen vinden een plek in het Huis. U bent welkom voor het bezoeken van onze tentoonstellingen en lezingen en het delen van ervaringen. Ook kunt u altijd binnenlopen als u een vraag heeft”, aldus Het Huis van de Njimeegse Geschiedenis.

“Huisvrienden hebben bij ons een streepje voor. Zo kunt u alle lezingen gratis bijwonen, ontvangt u een nieuwsbrief speciaal voor vrienden en uitnodigingen voor exclusieve previews van de tentoonstellingen. En u wordt uitgenodigd voor een jaarlijks vrienden evenement.” Geef tijdens de feestdagen een lidmaatschap cadeau of word zelf dit jaar nog Huisvriend. Dat kan voor een tijdelijk bedrag van 20 euro. Aanmelden via huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl/steun

U vindt het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in de Mariënburgkapel aan Mariënburg 26 in Nijmegen. Open: dinsdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Heeft u ondersteuning nodig bij uw bezoek? Neem dan vóór uw bezoek contact op met info@hvdng.nl. De toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding