Jack.
Jack.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Voor de lieve Jack wordt er met spoed uitgekeken naar die ene gouden mand.

Jack is een chemisch gecastreerde reu van 2 jaar oud, die geboren is in Roemenië. Hij werd geadopteerd door een gezin maar helaas blijken het drukke gezinsleven en de huidige leefomgeving te onrustig voor Jack.

Jack is een lieve, aanhankelijke en gehoorzame hond, die geniet van een heerlijke wandeling en ook graag knuffelt met zijn baasje(s).

Ook vindt hij het leuk om te spelen, maar vindt het ook fijn om lekker in het zonnetje in de tuin te liggen. Rennen en spelen met andere honden vindt Jack prachtig.
Jack is erg gevoelig voor invloeden van buitenaf en reageert sterk op harde en onverwachte geluiden, zoals verkeer, de deurbel, geschreeuw en vuurwerk. Het is van belang dat het nieuwe baasje van Jack hem hierin kan begeleiden en steunen waar nodig. Ook het alleen thuisblijven zal heel rustig opgebouwd dienen te worden.

We zijn op zoek naar een rustig en stabiel thuis (zonder jonge kinderen) voor Jack, waar hij tot rust kan komen en waar hij de liefde, aandacht, begeleiding en beweging krijgt die hij nodig heeft.

Ben je benieuwd of Jack bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Jack.