Kat Sheldon.
Kat Sheldon. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Sheldon is een fitte kater (gecastreerd) van 11 jaar oud, waarvoor een nieuw fijn thuis wordt gezocht.

Hij is erg lief, aanhankelijk, sociaal en zit graag bij je in de buurt of op je schoot.

Overdags ligt hij vaak lekker te luieren en te slapen op de bank of een andere plek en in de avond gaat hij buiten op pad.

Sheldon is dol op aandacht, ook van vreemde mensen. Kleine kinderen vindt hij niet zo leuk, vooral niet als ze lawaai maken. De omgang met oudere kinderen zal prima gaan, mits deze weten hoe om te gaan met katten.

Sheldon heeft een probleem en dat is dat hij sinds december zijn behoefte naast de kattenbak doet. Er is waarschijnlijk iets gebeurd waar hij van is geschrokken toen hij op de bak zat, of hij heeft een keer pijn gehad waardoor hij deze gebeurtenis linkt aan de kattenbak. Sheldon bleek een parasitaire infectie te hebben maar deze is succesvol behandeld. 

Helaas poept hij tot op heden nog steeds naast de bak (plassen doet hij wel op de bak) en is het voor zowel het baasje als voor Sheldon een vervelende situatie geworden. De mogelijkheid bestaat dat Sheldon in een andere omgeving wel weer op de kattenbak durft te gaan. 

Ben je benieuwd of Sheldon bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding