Presentatie van De Eetswitch

Algemeen Kort nieuws

NIJMEGEN - De Nijmeegse Anki Willemsen presenteert donderdag 19 mei haar kook- en receptenboek De Eetswitch. Het gaat over een voedzamer eetpatroon en een gezonde leefstijl, zonder dieet. De presentatie is bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers aan de Marikenstraat 29 in Nijmegen en begint om 19.00 uur. De toegang is gratis, graag aanmelden via info@dekkervdvegt.nl of tel. 024-3020130.  

De Eetswitch is geen gewoon kookboek. Of gezond receptenboek. Dit is een boek waarin Anki Willemsen je leert hoe jij kunt eetswitchen naar een voedzamer eetpatroon en een gezonde leefstijl. Eetswitchen betekent niets anders dan in de basis voedzamer gaan eten met afvallen in vetmassa tot gevolg. 

In deze methode wordt uitgelegd waarom het zo lastig is om blijvend gewicht kwijt te raken, en hoe het mogelijk is om dit met de juiste kennis en mindset wél te bereiken. Anki Willemsen werkt als voedingsdeskundige en is de oprichter van de Lazyfitgirl Methode waarmee zij al tienduizenden mensen hielp naar een gezond gewicht zonder dieet, restricties of eetschema’s. 

Met ruim 75 heerlijke recepten en richtlijnen om voedzamere keuzes te maken, gewoon in de supermarkt, was blijvend afvallen nog nooit zo simpel. Anki Willemsen neemt je in 6 Eetswitch-stappen mee naar een gezonde leefstijl. Bij elke stap horen producten die je makkelijk kunt ‘eetswitchen’. Zo stel je langzaam een nieuw basiseetpatroon samen zonder in één keer alles om te gooien.