Sep.
Sep.

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Sep van 4 jaar oud is op zoek naar een liefdevolle plek waar al een lief honden- of kattenmaatje aanwezig is.

Sep is een Spaanse kruising (gecastreerde reu) die het heerlijk vindt om wandelingen te maken en daarbij los te lopen en te rennen.

Hij is heel lief, aanhankelijk en erg op zijn baasje(s) gericht. Sep kan ook nog wat onzeker/angstig zijn en dit uit zich met name als er onbekende mensen in huis komen. Hij begint dan hard te blaffen maar dit is van korte duur.

Bij een rustige benadering waarin Sep even rustig kan snuffelen en wennen, ontdooit hij het snelst en laat hij zich uiteindelijk gewoon aaien. Sep kan prima eventjes alleen thuis zijn, maar niet voor een lange tijd. Dit laatste is (door gewijzigde omstandigheden in de huidige woonsituatie) helaas het geval, waardoor Sep veel onrust ervaart door te lang alleen thuis te zijn.

Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw fijn thuis voor Sep, waar hij de liefde, zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft. We denken dat jonge kinderen wat te onvoorspelbaar zijn voor Sep, maar wat oudere kinderen zal prima gaan.

Ben je benieuwd of Sep bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding