Vai (links) met haar tijdelijke metgezel.
Vai (links) met haar tijdelijke metgezel. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Deze grote knappe dame heet Vai. Vai is een Kaukasische herder van 3 jaar oud, waarvoor een nieuw liefdevol thuis wordt gezocht.

Vai is een lieve, zachtaardige en lekker enthousiaste hond, die ook waaks/beschermend is en graag nieuwe dingen leert. Ze is een echte buitenhond en loopt buitenshuis altijd keurig en zonder problemen aangelijnd met je mee.

Vai heeft de afgelopen jaren samengeleefd met een klein hondje, maar is verder niet veel in contact geweest met andere soortgenootjes.
Er wordt uitgekeken naar een lief baasje of gezin (met eventueel iets oudere kinderen die weten hoe met honden om te gaan), die haar de ruimte kan bieden en het ook leuk vindt om aan de slag te gaan met (bijvoorbeeld) trainen.

Door verhuizing en tijdgebrek kunnen de huidige baasjes van Vai haar niet meer de ruimte en aandacht bieden die ze nodig heeft. Bij wie mag deze ontzettende lieve hondendame komen wonen?

Ben je benieuwd of Vai bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding