Zivko.
Zivko. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Graag zetten wij de lieve en knappe Zivko in het zonnetje.

Zivko is een gecastreerd reutje (kruising) van 3 jaar oud, die (in slechte toestand) op straat in Bosnië is gevonden.

Hij mocht daar herstellen in een klein shelter en is uiteindelijk naar Nederland gekomen, om hier een mooi, gelukkig en veilig leven als huishond te mogen leiden.

Zivko kijkt in het begin de spreekwoordelijke kat uit de boom, maar komt daarna al gauw even snuffelen. Eenmaal gewend dan komt hij maar wat graag bij je om te kroelen en is hij je beste vriend.

Zivko wordt omschreven als een heerlijk en makkelijk mannetje, die het beste op zijn plek zou zijn bij mensen die veel thuis zijn en waar niet teveel ‘reuring’ in huis is.

Verder is Zivko ontzettend sociaal naar mensen én naar andere honden toe.

Wandelen vindt Zivko leuk, alleen wordt het afgeraden om hele lange wandelingen te maken, in verband met de stand van zijn voetjes (Charlie Chaplin-voetjes). Het zou fantastisch zijn als zijn nieuwe huis ook een tuin erbij heeft, zodat hij lekker buiten kan snuffelen en struinen op zijn eigen tempo. Bij wie mag dit ontzettende leuke en lieve ventje komen wonen?

Ben je benieuwd of Zivko bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding