Lady.
Lady. Foto:

Verhuisdier van de week

Algemeen

NIJMEGEN - Lady is een knappe Bordercollie van 4 jaar oud, waarvoor een warme mand wordt gezocht bij een lief, consequent en ervaren hondenbaasje.

Lady is een zeer actieve en aanhankelijke hond, die dol is op knuffelen met haar baasje(s). Helaas zijn er bij Lady gedragsproblemen ontstaan en hebben haar huidige baasjes besloten om op zoek te gaan naar een nieuw liefdevol thuis voor haar, bij een baasje die ervaring heeft met dit ras.

Lady is erg beschermend naar haar baasje toe en ze wil ook niet meer uitgelaten worden door haar baasjes. Lady zou het beste op haar plek zijn bij iemand die haar genoeg kan uitdagen (fysiek en mentaal) en die discipline heeft en zelfverzekerd is.

Lady zou goed geplaatst kunnen worden bij een andere stabiele hond, al hapt ze nu af en toe naar de andere hond in huis. Hoe Lady met kinderen is, is niet bekend. Om deze reden herplaatsen we haar liever (voor alle zekerheid) niet bij een gezin met kleine kinderen. Bij wie mag deze lieve Lady komen wonen en wie kan haar alle liefde en begeleiding bieden die ze nodig heeft?

Ben je benieuwd of Lady bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.